ВИЕ ТЪРСИТЕ ИНДИВИДУАЛНА И ЦЯЛОСТНА УСЛУГА?

Цялостен интериорен дизайн + реализация

За да ви консултираме е нужно само да ни позвъните или пишете.

0889 012323

contact@kraftekdesign.com

Бихте ли желали да получите цялостна реализация на вашия индивидуално разработен интериорен проект? Важно ли е за вас всички процеси и цени да са прозрачни, сроковете ясни и качеството гарантирано?


Искате ли цялостно решение, с което да сте различни?

Добрите интериорни проекти се случват, когато към тях се подходи цялостно от самото начало до тяхната финална реализация

Кой сте вие

Вие сте зает с вашите начинания и бизнес. Нямате време, а и не ви се хаби свободното, което имате. Мечтали сте винаги да сте в нещо красиво и ваше. Говорили сте с приятели, слушали сте множество съвети. Дори сте се срещали с "майстори-специалисти", след които се чувствате още по-назад в намеренията си.

Какви са вашите проблеми:

Вашето предизвикателство е как да се ориентирате в множеството магазини, които предлагат плочки, фаянс и мебели. Минавали сте покрай много подобни, в които не знаете кои са точните ви въпроси. Търсите в интернет и попадате в море от дизайнери и компетентни лица по темата - интериорен дизайн. С една дума не знаете откъде да започнете.

От какво се нуждаете сега:

Най-много се нуждаете от яснота и цялостност за вашето намерение да реализирате интериорен проект за вашия апартамент, вила, заведение или хотел. Искате да знаете кое колко струва в целия ребус от работа и материали. Искате да имате точни времеви рамки за всяка фаза и най-важното - да имате цялостна реализация и отговорност.

Дизайн и яснота

Искате ли индивидуално разработен интериорен дизайн, който максимално да отговаря на нуждите и намеренията ви? Не искате да губите време в лутане и искате да имате пълна яснота относно цените и монтажните работи.

Разнообразие и скорост

С нас достигате до огромен брой продукти и решения за интериорното пронстранство. Така пестите време и нерви в търсене на майстори и материали.

Очакваме ви!

тел: 0889 012323

contact@kraftekdesign.com

Към Плащане
Виж повече
Изчерпан