fbpx

За академията

Учи креативно

Търсил си сред редица обучения и техники, с които да издигнеш кариерата си и постигнеш това, което си мечтал в сферата на дизайна. Следвал си години наред, но осъзнаваш, че ти липсват професионални техники. Искаш да смениш бранша, в който се реализираш и искаш да създаваш дизайн. На всичко това ние предлагаме най-съвременната форма на обучение чрез уебинари и онлайн курсове.

Повече от курсове

Дизайн
Дизайнът е в основата на всяка човешка дейност. Чрез него ние решаваме всякакви задачи и проблеми, а не само формообразуване. Чрез дизайна ние вярваме, че можем да подобрим живота във всеки аспект.
Общност
Ние сме приятели, защото ни обединява любовта към дизайна и творчеството. С всеки курс създаваме все повече и повече приятели, които работят и се развиват заедно. Партньори, колеги и клиенти е това, което освен знания ще намерите при нас.
Компетенции
Свободата да изразим всяка идея по най-добрия начин е водещо в работата с нас. Всеки курс е посветен на тясна техническа компетенция. Не само 3D инструменти, а цялостен стил на работа е това, което ние преподаваме. Ние целим да ви помогнем да започнете кариера или да подобрите знанията си и разширите клиентите си.
Уебинари и семинари
С редица от уебинари и онлайн семинари всеки месец вие може да учите с нас от всяко място и по всяко време.
Стил на работа
Ние не преподаваме отделни софтуери. Ние ги използваме за да ви учим как да реализирате идеите си по най-качествен, удобен и бърз начин. Дали това ще е VRay, SketchUp или 3DsMax целта е една и съща – свръх качество и издържан дизайн.
Кариера
Индивидуалният подход към всеки участник и целта да дадем всичко нужно за успешната му реализация е нашата основна цел. Ние преподаваме само реални техники и знания, с които сме реализирани над 800 проекта за клиенти от цял свят.